Våra fina kriminella får inte kartläggas

Judetidningen DN har gjort bort sig igen.  Liksom Aftonbladet, men det är ju rutin för dem.

Polisen har samlat uppgifter om ett ökänt folkslag, ökänt för sina skumraskaffärer.  Vad judarna på DN försöker hävda med enfaldiga argument är att det beror på ”rasism” .

Vad som hänt är att polisen kartlagt de kriminella förgreningarna  hos detta folkslag  Ett spaningsarbete som torde vara helt normalt i kampen mot brottsligheten. Det har tydligen blivit en kartläggning av ca 4000 personer. Det som verkar onödigt är att även små barn finns bland uppgifterna. Förmodligen ingen avsikt med detta ,dessa uppgifter har automatiskt hängt med när polisen begärt uppgifter från skattemyndigheten.

Vad  judarna Orrenius och Wolodarski inte räknat med är att denna affär har gjort att den omfattande brottsligheten bland detta folk har kommit fram i dagen.

Något som ( judiska) PK-media systematiskt  mörkar, för att få veta  måste man läsa nätpressen, Fria Tider, Avpixlat, Realisten, Nationell Nu  mfl. Därmed så ger PK-media sitt passiva stöd till dessa grupper.  Det motsatta vore en självklarhet, att hänga ut dem så att de får klart för sig  att de har ögonen på sig.

Judinnan Maria Leissner som hävdat att den aktuella folkgruppen inte sysslar med sådant  har gått på en rejäl välförtjänt snyting.

DN och övriga PK-media menar tydligen att kriminell verksamhet  inte får kartläggas om  det gäller vissa etniska kategorier!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: