Jag förstår att folk är rädda………

…..säger ”Capone” Reinfeldt vid besök i Sveriges nya Chicago,  Göteborg.   Efter ett antal dödsskjutningar bland Reinfeldts polare invandrarna så måste han göra ”lugnande uttalanden”. Efter ett antal standardfloskler om jobb, utbildning, ”satsning” mot den organiserade brottsligheten så har den den store ledaren gjort sin avgörande insats. Han påpekade också att ”vi har aldrig haft så många poliser som nu”. Vad menar han med det?? Det är ju fullständigt ointressant när det under lång tid är solklart att detta antal inte räcker till.  Han vill naturligtvis markera att han inte vill anställa fler.

Pengarna behövs ju för att importera fler analfabeter från Afrika som  skall ”bidra”. Jo nog bidrar de. Till en kraftigt ökande socialkostnader för kommunerna och skattebetalarna. Samt som i Göteborg, kraftigt ökad kriminalitet. Hur var det med gängvåldtäkter? Begås de av vita blonda och blåögda svenskar? Hrrm vi kanske inte skall skilja på oss och dom? Självklart skall vi det om det är motiverat av fakta!!

I Norge han man konstaterat att en Somalier kostar samhället 9 miljoner netto under hans livstid i Norge. Sannolikt mer i Sverige.

Det är ointressant för Bilderbergaren Reinfeldt. De viktiga är att i sionismens intresse utplåna svenskarna som en nationell etnisk kategori.

September 2014: Bye,bye!!

Artikel Norge Somalier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: