Det idéfattiga svenskfientliga partiet

Reinfeldt har hållit sitt ”sommartal”. Av medias rapportering att döma så var det beklämmande magert på intressant innehåll. Vad annat kan förväntas från det partiet??

Han vill muta väljarna med ett 5:e jobbskatteavdrag. Ett gammalt politiskt trick som sossarna varit specialister på i decennier, att ställa ut löften till höger och vänster. Efter valet brukar dock den stora minnesförlusten inträffa. Jobbeffekterna  torde vara minimala tvärtom vad (m) påstår. Pensionärerna skall få några tröstkronor.

De tidigare jobbskatteavdragen har varit motiverade eftersom det minskat den socialistiska utsugningen av låg- och  medel- inkomsttagare.

Men det man vill fortsätta med är att lappa och laga på ett socialistiskt progressivt skattesystem som bara skadar en modern utvecklad stat.

Vad de redan från början skulle ha gjort var att ersätta det nuvarande föråldrade skattesystemet med ett med proportionell skatt, dvs med samma procentsats för alla inkomster.

Den som förhindrar detta är som inses socialisten Borg som precis som sossarna har en statisk syn på beskattningen.

Samtidigt skänkar Reinfeldt bort 38 miljarder,4,5% av statsbudgeten under det idiotiska system som benämns u-hjälp. Precis som att det inte finns interna akuta problem att åtgärda. En skola som är en katastrof, ett försvar som inte existerar eller fungerar,  sjuk- och äldrevård som går på knäna, ett rättssystem som har slutat fungera.

Reinfeldt och Ask har aldrig haft några riktiga jobb, De har myglat sig fram som politiker, ett fegt och simpelt val. De lever kvar i en MUF-bubbla utan kontakt med verkligheten. Vilket medfört att de inte fungerar på de poster de har.  Bägge har av olyckliga omständigheter hamnat på en nivå de inte klarar av. Reinfeldt brukar göra expeditioner ibland ut i det där gröna utanför Stockholm för att försöka utröna vad som sker där ute.

Moderaternas huvudprojekt är att rasblanda Sverige genom att importera falska asylanter.  Dvs de vill utrota svenskarna som etnisk kategori.Ett projekt som stämmer överens med den judiska Bilderberggruppens målsättning. Där Reinfeldt närvarit en eller flera gånger.Numera hör även Löfvén till den gruppen. Sannolikt ingen tillfällighet. Det är inget annat än grov rasistisk verksamhet samt en attack på svenska folket.

Vilka jubelidioter röstar på detta parti??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: