Obamas oönskade besök

Obama kommer tydligen oombedd till Sverige.  Kommentarerna till detta i SVD är pinsamma och obegränsat enfaldiga.

Man lägger sig platt i barnslig beundran för den store ”ledaren av den fria världen” som juden Jan Björklund uttryckte det.

Obama kommer hit för att uttrycka sin tacksamhet för att sionist- regeringen försöker göra Sverige till en ”delstat” i USA, och för denna ”regerings” stöd till USA i alla sammanhang oavsett hur skumma de är.

En fråga som ställdes var vilka frågor som Reinfeldt kommer att ta upp. Ingen sade att  han borde ta upp USAs bedrägeri  i ”fredsför-handlingarna” om Västbanken. Israel har meddelat precis som dessa förhandlingar pågår att de utökar stölden av  mark på Västbanken för bosättningar. Precis samma sak har man gjort vid tidigare förhandlingar.

Detta sker i bästa samförstånd med USA i kulisserna för att sabotera förhandlingarna.  USA kan hur enkelt som helst tvinga Israel till ett
avtal om ickeannektering, men detta vill man inte, man stöder stölden av Västbanken som den sionistiska skurkstat USA är.

Inte heller kommer Reinfeldt att ta upp NSA-spioneriet, ett spioneri som han stöder som den enfaldiga USA-marionett  han är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: