Asyleländet blir bara värre – helt naturligt

Migrationsdomstolarnas tillkomst har inte förbättrat asylprocessen i ett viktigt avseende.  De som får avslag stannar  kvar illegalt i ännu högre utsträckning än tidigare. 55% mot tidigare 45%.

Det är ganska naturligt eftersom politikerna ger illegala flyktingar allt fler förmåner.  Det är ingen större skillnad på att vara illegal och legal ”flykting”. Man kanske skall precisera det som ”ekonomisk flykting” eftersom det är det som gäller för minst 80%.

För några år sedan så gällde att det var inte skäl till PUT. Vi närmar oss med maskerade metoder det som är de judiska partiernas målsättning – en helt fri invandring utan hänsyn till konsekvenserna för landet. I det avseende står anarkistpartierna (mp) och (c) i en klass för sig.

Dessa oerhört dyrbara domstolar bör läggas ned och ersättas med en förstärkt juridisk enhet på Migrationsverket som granskar varje beslutat ärende. Det räcker och skall inte kunna överklagas.

Det är Svenskarnas rättssäkerhet mot att slippa illegala asylanter som skall gälla, inte deras ”rätt” att parasitera i Sverige.

Artikel – Avpixlat

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: