Reinfeldts kära intresse

I går applåderade jag flera gånger framför TVn. När diverse nyhetsprogram meddelade att gaystödjaren Reinfeldts propaganda- minister i homofrågor, Birgitta Olsson blivit utsatt för äggkastning i Litauen. Släkten Olsson är en släkt med starkt judiskt inslag. Precis som släkten Andersson.  Maud Olofsson hette Olsson som ogift. Mona Sahlin hette Andersson som ogift.  Både Olofsson och Sahlin har visat starkt intresse för homofrågor.

En statsminister och regering som skickar en minister för att lägga sig i andra länders inrikespolitik!!!?? Om drygt ett år så slipper vi  detta alltmer pinsamma nationella problem.

Reinfeldt har ju även andra  speciella intressen. Dammsugare och städning tex.  Jag noterade tidigare att det tycks råda en koppling mellan judar och homosexualitet. Pridegänget i Vilnius hade tydligen hållit konferens i judiska museet!!!   Hrrrrm. 1922 så ledde den judiske läkaren Magnus Hirschfeld världens första gaydemonstration i Tyskland.

Judetidningen DN tog i går upp ämnet i en ledare.  Om ”rättigheterna”. Samt att få bete sig som man vill.  Det sistnämnda gäller inte för Hetero. Den som beter sig obehagligt eller osedligt på allmän plats riskerar åtal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: