Aftonbladet trampar fel igen

Karin Pettersson, tyvärr ledarskribent i AB har gjort bort sig igen. Hennes inlägg är lika  omdömesgilla och balanserade som skrivna av en sinnesrubbad skallerorm som går på LSD. Hon skriver att Billström måste sparkas annars betyder det att Sverige går in i en ”rasistisk” period och nuvarande regering blir ansvarig för detta.

För att Billström sagt sanningen att invandrarnas landsmän gömmer illegala invandrare. Men det värsta enligt PK-nollorna är tydligen att Billström sagt att det finns blonda och blåögda i detta land. Fortfarande. Det är något oerhört ”rasistiskt”  att påstå detta.  Underförstått att normen är att alla skall vara svarta, Sverige- fiendernas, liberalernas  målsättning.

Även Löfven har gjort bort sig och instämmer i det korkade PK-drevet. ”Man skall inte göra skillnad på folk med olika  hår och hudfärg” säger han ungefär.  Varför inte det?  Om det är motiverat av samman- hanget så är det inget som helst fel i att göra det. I detta sammanhang är det motiverat.

Om  Löfven visar samma dåliga omdöme efter nästa val då är det illavarslande.

I dag har tydligen Reinfeldt hårt kritiserat Billström. Återigen – för vilken gång i ordningen – så visar han att han är en svag ledare. Sverige behöver det motsatta, inte en nolla som drivs av medier och andra ljusskygga målsättningar.

När jag kollade kommentarerna till Petterssons ledare så var det ca 260 kommentarer. Ca 90%  försvarade Billström och kritiserade Pettersson och journalistkåren.

SD och SVP jublar säkert. Det här ger medlemmar.

Senare tillägg 130320:

I en artikel i DN gör Löfven följande uttalande:

”– Det är häpnadsväckande att man gör ett sånt uttalande där man anspelar på att folk med olika hudfärg, hårfärg eller ögonfärg har olika utgångspunkter för sitt handlande, det tycker jag är mycket, mycket flagrant, säger han.”

Någon som förstår vad han menar?  Går det att förstå vad detta av PK-media, fulmedia, konstgjorda drev egentligen syftar på? Att politiska motståndare försöker nita varandra det tillhör spelet, men man kan kräva en viss renhårighet i agerandet.

Om man skall gissa, han tycker att det är något oerhört att ”beskylla”  tex afrikaner för att gömma landsmän? Det är väl högst naturligt om de talar samma språk för att nämna en faktor.

Hyckleriet i denna affär av politiker och media har passerat kräknivån med god marginal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: