Moderaterna och verkligheten

Reinfeldt i Agenda 130317. Beträffande krim-politiken så verkar han inte vara med på plan. Han uttrycker sig som om han var en vanlig medborgare utan möjlighet att påverka. Som står brevid och vanmäktigt tittar på.

Han säger inte tex: ” Vi kommer att lägga ett förslag i riksdagen för att skärpa straff…… ta bort rabatt……. ta bort  fängelsebonus…..” mm.

”Ni har haft sju år på er säger Knutsson.”  Då slingrar han sig gång på gång. Reinfeldt är en politisk bluffmakare. Liknande har vi hört förr ,inget händer.

I AB idag så snyftar två krimprofessorer över att Ask vill skärpa straff. ”Forskningen visar” att det inte hjälper.  De skryter över att Sverige är världens krimvänligaste land.  De sitter kvar i 70-talets vänsterflum, det är samhällets fel och det är synd om kriminella.  Mm av samma dravel.

Det finns inget som tyder på att brottsligheten ökar tex.  Det kan ju bero på att kriminaliteten är så hög att det inte är möjligt med en ökning. Tänkte inte på det?  Att hänvisa till BRÅ inger knappast förtroende. Det är bara att läsa tidningar och kolla TV.  Mord och våldtäkter nästan varje dag. Dessa vänsterliberal-flummare tycks inte var inne på plan de heller.

En stor fördel med långa fängelsestraff är att samhället är skyddat från dem under den tiden. Den sk preventiva effekten.

Den nuvarande brottsbalken skrevs visst under 70-talet. Ask, moderaterna har inte visat minsta intention att revidera den vilket bör göras snarast. Man behöver inte läsa länge i den för att höja ögonbrynen.

Moderaterna är helt odugliga till nästan allt.  Skolan tex , först de senaste veckorna ha de poppat upp och låtsas att de vill genomföra förändringar. I sju år har de knipit käft om den katastrofala flumskolan, de har stött den, de vill inte förstatliga skolan. Alltså de vill låta kommunerna fortsätta att sabotera skolan. Den här skolan som moderaterna stött orsakar stor utslagning och skickar tusentals ungdomar ut i arbetslöshet och kriminalitet.

I lokaltidningen stod att av de nya poliserna som moderaterna skryter över så har minst 60-70% blivit chefer.  Få kommer ut i kärnverksamheten. Länspolischefen kan inte förklara varför. Kan länspolischeferna förklara något överhuvudtaget?

Försvaret, skolan, bostadspolitiken, rättssystem, invandrings- politik, moderaterna är en katastrof för landet och måste väck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: