Den ryska byrackan har fångats igen

Den gula byracka som kallas ”Junselevargen” har fångats igen.  Denna eländiga ”varg” har kostat flera miljoner där bla flyttning har kostat mycket pengar.

”Den har värdefulla arvsanlag” säger de amatörer som är ansvariga på Naturvårdsverket. Bara för att de skiljer sig från de svenska vargarna.

Med det kriteriet så skulle tex vilken schäferhund som helst  kunna användas  för att blanda upp den befintliga populationen.

Det syns tydligt på bilden i SRs artikel att det inte är en riktig varg. Huvudet ser ut som ett mellanting mellan hund och räv.

Färg ljusbrungul. Är det så som svenska vargar skall se ut i framtiden??

Denna ”varg” kommer från Ryssland. Ryssarna korsade medvetet hund med varg för att få fram djur lämpliga för gränsbevakningen.

Därav detta beklämmande utseende.  Den borde naturligtvis skjutas omedelbart eftersom den är en katastrof för vargstammen.

Utöver detta så hörde jag nyligen en intervju med en vargexpert i P1. Han påpekade att vargstammen växer mycket fort och det är nödvändigt med avskjutning för att stoppa tillväxten.  Sju – åtta hundra om 3 – 4 år var hans prognos. Helt riktigt. Det blir en exponentiell tillväxt om inte avskjutning sker.  Vildsvinsstammen är ett exempel på hur det går.

Vad jag sett så har media mörkat informationen.  Som man kan förvänta sig med den mediakvalitet vi har i Sverige.  Ingen alls.

Vargen är ju så  söt. Vargkramarnas enda argument

Den lågintelligentia som vill  ha varg saknar IQ tillräckligt för att förstå konsekvenserna. Vargexperten påpekade att det skulle bli en ”intressekonflikt”. Det kan man lungt påstå, det är det redan påtagligt i dag.

Kommer mesryggarna i riksdag/regering att agera ? Nej de har överlämnat Sverige till EU så svenskarna får inte bestämma i sitt eget land.

Dessutom har mesryggarna bestämt att vi skall ha varg i Sverige. Världens mest talrika och ökända rovdjur.  Bonnläpparnas uppgift blir att föda upp lättfångad mat åt detta skadedjur. Mesryggarna och de IQ-defekta vill ha det så.

Nyligen så visades ett inslag i TV där de sk ”landsbygdsministern” förklarade att det var tillåtet att skjuta vildsvin dygnet runt med vilka hjälpmedel som helst. Situationen börjar bli desperat, tom politiker börjar inse det trots dåliga förutsättningar. 1988 bestämde mesryggarna att vi skulle ha vildsvin i Sverige.

Artikel – SR

4 Responses to Den ryska byrackan har fångats igen

 1. Moa Andersson skriver:

  Låt mig påminna dig om att vi pratar om ett djur, ett liv. På ditt hemska sätt att skriva ser det ut som om du pratar om en sak. Vem är vi att leka Gud? Att bestämma vem som ska få leva och vem som inte får? Människor verkar tro att dom är Gudar, men låt mig säga dig någonting. Det är vi inte. Vargen har lika stor rätt att leva som människor. Tänk om man skulle tänka såhär, arten människan ökar i antal vi måste jaga dom och skjuta så att antalet blir mindre. Hur skulle du känna dig? Bara för att några människor säger att det är för mycket? Varför ska bara människan få leva ”bra”? Jag älskar vargar och mitt argument är inte att dom är ”såååå söta”, dom är vackra djur ja, men det är absolut inte mitt argument i frågan. Alla djur har en uppgift för att naturen ska fungera. Olyckligt nog så går människan alldeles för långt och rubbar naturen. Dags för människan att hoppa ner från piedestalen och inse att vi inte är herren på täppan och att det faktiskt finns fler liv än människan. Och inse att dom har lika stor rätt att leva som vi. Jag är så jävla trött på er varghatares trångsynta syn på levande varelser, det är som om ni inte har något hjärta alls. Och ni får mig att skämmas att tillhöra arten människan.

  • Reflektioner skriver:

   Det är bra att du skriver eftersom det på ett övertydligt sätt visar hur vargkramare tänker. Eller rättare uttryckt, ni tänker inte ni ersätter ett rationellt tänkande med ett ohämmat känslopjunkande som helt kortsluter hjärnan.

   Rätt att leva, ja på högre nivå vill man försöka att bevara de flesta arter, hindra dem från utrotning. Är vargen utrotningshotad? Nej det är jordens talrikaste rovdjur. Det torde finnas omkring 200000 vargar i världen. Troligen i underkant.

   Det innebär att vargen behöver inte finnas överallt där den händelsevis tidigare satt sin fot. Erfarenheterna av vargen är redan så negativa att det är mer än tillräckligt för att inse att frilevande varg inte skall finnas i Sverige. Däremot i ett större inhägnat reservat det är OK och tillräckligt för att du och dina känslovibrerande likasinnade skall få era behov tillfredsställda.

   Människan är den högst stående varelsen på jorden och därmed den som bestämmer hur samhälle och natur skall organiseras. Ett notoriskt ökänt skadedjur som vargen skall inte finnas i områden där människor och tamdjur/boskap finns. Det fungerar inte vilket redan har bevisats.

   • therealmoa skriver:

    På sättet du skriver på ser man att du är en hemsk, kall och hjärtlös människa. Du bevisar hur hjärtlösa varghatare är. Bara för att människan är ”högst stående” så betyder inte det att allt vi bestämmer är rätt, och ger heller ingen rätt om djurs överlevnad.

   • Reflektioner skriver:

    Jo om djuret är et skadedjur som vargen är då har vi rätt att bestämma om dess framtid.
    De orgier i känslomässigt trams som du demonstrerar har inget med
    rationellt beslutsfattande att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: