Diverse 130308

Rubrik i SVD: ”Alex Schulman: Jag är en tvivelaktig person”
Hmm. Det är väl sådant som brukar kallas en icke-nyhet.

Fredrik Federley kandiderar inte till Riksdagen nästa val.  Hoppsan, det finns tydligen någon slags renhållning i partiet! Vem sörjer? Judiska Församlingen?  RFSL?  Så återstår Ankersjö och Lööf.

Madeleine Sjöstedt, lokal företrädare för ”Judiska Rikspartiet”, säger att de måste kartlägga ”näthatet” mot kvinnliga kulturskapare. Som exempel tar hon Åsa Linderborgs totalt misslyckade granskning av ”skiten” Mycket riktigt fick hon välförtjänt skit tillbaka.  Vill Linderborg och Helin granska skiten så är det bara att titta sig i spegeln.

Det andra exemplet som MS tar upp är SCUM-manifestet som någon svagsint person satt upp i Sverige.  Detta manifest skapades an en rabiat vänsterfeminist 1968. Det går ut på att mannen skall utrotas och kvinnor skall ta över eftersom de är så överlägsna. Till skillnad från mannen som står obetydligt över djuren. Av någon anledning dyker begreppet projektion upp i skallen.  Att män reagerar häftigt på denna pubertala feministdynga tycker MS är upprörande.

Att kalla de här två  figurerna för ”kulturskapare”  det förtjänar ett rejält hånskratt.

Man skall nog vara rätt mycket feministdemagog för att uttrycka de stupida åsikter som MS vädrar.

För vissa genusnollor och jämlikhetsfjantar är det ett enormt problem att det är stor majoritet för män i någon melodifestival som tydligen kommer att drabba TV-tittarna. Det beror naturligtvis på det naturliga urvalet, män är mer begåvade och kreativa. Kvinnor kan inte hävda sig på det här området heller. Äääär det inte dags att lagstifta om kvotering?????  Pga det manliga f ö r t r y c k e t?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: