Intifadan sprider sig

Assar Lindbeck säger i en intervju sanningen om invandringspolitiken, sådant som en stor del av svenska folket redan insett.

Att det är ohållbart och leder till ett kaos.

Ytterligare en moderat politiker,  Björn Schaerström,  förutom de som redan hårt kritiserat Reinfeldts invandringsprojekt , går i Vallentuna Fria till hårt angrepp på den förda politiken och därmed Reinfeldt. Det är en fullständig och korrekt sågning  av Reinfeldts invandringspolitik.

Reinfeldt lär nyligen ha sagt att invandringen ”berikar Sverige”. Som invandringen ser ut idag, ett helt felaktigt påstående.  Om han syftar på den invandring som fanns under 50 – 60-talen så är det som att jämföra äpplen och päron. Italienarna  hade  jobb som stod och väntade när de kom hit. För finnarna var det inga större problem. Även greker och jugoslaver klarade sig bra.

Skall vi ha en invandring som kan tillföra landet något då skall den vara selektiv map vederbörandes kompetens och bakgrund. Då kan det ge positiva effekter. Så skedde i hög utsträckning i Kanada.

Att som nu låta asylanter som är analfabeter  från en främmande kultur  få permanent uppehållstillstånd är fullständigt vansinne, ett medvetet sabotage av landet och dess ekonomi. Dessa kommer att vara bidragstagare hela sitt liv.

Det kommet att bli nödvändigt att upphäva PUT som getts de senaste 10-15 åren och omvandla dem till TUT, tillfälligt uppehållstillstånd. De får 2-3 år på sig att lämna landet. Det är den grymma sanningen som kommer att bli uppenbar. Asylsökande skall alltid ha TUT primärt om de alls har skäl till vistelse här. Sedan kan man i efterhand undersöka om någon har skäl till PUT. Det torde vara en mycket liten andel.

Tyvärr så finns det en mycket obehaglig rasistisk aspekt i Reinfeldts invandringspolitik.  Syftet med alla PUT är sannolikt  att spä ut svenskarna som folk så att de med skumma avsikter kan säga att det finns inga etniska svenskar. Redan talar politiker och journalister öppet om att det inte finns någon svensk kultur eller det finns inga svenskar.

Misstanken är stark, diplomatiskt uttryckt,  att dessa individer  har judisk bakgrund eller företräder judiska intressen.

Citat från Schaerströms inlägg:

”….Nej, nuvarande invandringspolitik och debatt handlar i väldigt hög grad om att döva några svenska samveten, att få några att må bra som därefter aldrig frågar efter resultaten. De borde i stället ha dåligt samvete för en hållning som göder flykting- business, eroderar våra resurser och spelar främlingsfientliga och högerextrema i händerna. Den massiva skattefinansierade invandringen kan bli en ödesfråga för Sverige som riskerar stjälpa den stabilitet och grund vi står på. Politiken måste ändras! Ärendet kräver en ärligare hantering….”

Intifadan tar sig.  Det är vad denna inkompetenta regering ber om.

Vad skall Reinfeldt göra efter valet 2014?  Vaktmästare på Israels ambassad?

Artikel – Björn Schaerström –  Vallentuna Fria

Artikel – Assar Lindbeck – Fria Tider

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: