Politikernas draksådd ger skörd

Svenska studenter är så dåliga att de inte klarar vare sig att skriva eller läsa texter på universitetsnivå.   Det kommer larm från två universitet. Samma sak hördes för inte länge sedan.  Det är ganska logiskt . Det är nu som konsekvenserna av flumskolan kommer fram.

Inga betyg, inga krav, eleverna skall bestämma i skolan, det skall vara elevdemokrati, elevernas skall sköta sin egen utbildning mm idioti. Det räcker med närvaro, kunskaper är inte så viktigt.

Allt detta har vi hört under åren. De som gick i den riktiga skolan, före 70-talet har hela tiden vetet att detta är dårskap.

Genom grundskolan, högstadiet och gymnasiet har rektorerna släppt igenom elever med dessa usla kunskaper utan att reagera.

Det är dags att utkräva ansvar med konsekvenser för dessa medlöpare. Avsked är den minsta påföljden. De skall vara glada om de slipper åtal.

Varför sker inga ingrepp från politiker? Svaret är att även dessa är så korkade av samma skäl, de har nu myglat sig upp på politikerposter med dessa katastrofala brister på basnivå. Vänstern har med näbbar och klor försvarat dårskapen, moderaterna har varit ytterst ovilliga att göra förbättringar.

Med läroplan 94 så har marxisterna lyckats med vad de misslyckades med på 70-talet – att sabotera samhället för att skapa det kaos de planerade för att genomföra revolutionen.  Att angripa utbildnings- systemet är det effektivaste sättet att sabotera samhället.

Det här är terroristverksamhet som bör  medföra konsekvenser för de ansvariga. Det är inte svårt att identifiera huvudmännen. De finns/fanns  på skolverket, i riksdagen och i regeringen. 15 – 25 års fängelse bör detta brott mot nationen rendera.

Artikel – SR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: