Protest mot genuspacket – helt rätt

På AB debatt idag så skriver en psykolog att genushycklarna skall sluta med att unifiera barn av olika kön.

Modigt. Skall han hängas torteras eller styckas?? Eller allt på en gång?

Den här korkade processen startade redan på 70-talet då dumvänstern  lyckade plantera dumheten i samhället på de flesta områden.

”Könet är en social konstruktion” hette det. Det finns ingen skillnad mellan män och kvinnor.  Faktiska beteenden är en följd av påtvingade normer och fördomar.  Hå hå ja ja. Feministerna gick i spinn när det gällde att presentera nya dumheter.

Nå nu har feministerna under det nya armébeteckningen ”genus” försökt att styra både pojkars och flickors beteende från traditionella
”roller.” Har de lyckats? Bara marginellt.  I stort sett väljer ungdomar som förr, en del provar annat men ofta backar de ur.

Det är rätt fantastiskt att det måste refereras till en professor för att bevisa att det finns grundläggande medfödda skillnader hos de bägge könen. Jag har sett sådana formuleringar förr. Detta måste alltså till för att bevisa för idioter och demagoger att ”den sociala konstruktionen” är en bluff.  Könens olika läggning beror på kromosomer och hormoner som sätts redan i fosterstadiet beroende på om aktuell spermie var av hon- eller hansort.   Detta tillhör allmänbildningen.

Att utsätta små barn för denna manipuleringsprocess är både korkat och meningslöst.  De förstår knappast  vad det handlar om. Risken är stor att de blir störda och förvirrade.

När de blir så stora att kan tänka själva så  har hjärntvätten ingen effekt. När hormonerna börjar koka under puberteten och senare så förstärks den basala könstillhörigheten och personligheten, denna process kör helt över det joller som feministerna på dagis predikat.

Artikel i AB

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: