”Vargens framgångssaga……”

……………..är rubriken på en ledare i DN  121011.

En ledare som genomsyras av enfaldiga känslomässiga argument, dvs det är det vanliga när vargkramare krampaktigt försöker argumentera.

Skillnaden mellan vargmotståndare och vargkramare är att  motståndarna har tunga rationella sakliga argument medan kramarnas  argument är osakliga och känslomässiga,  argument på intellektuell apnivå.

Inte med ett ord berörs de problem som vargen orsakar , tvärtom tycker de att det skall skapas en korridor genom renlandet så att fler vargar kan ta sig in från Finland/Ryssland!

”Så gick det till när rimlig och nödvändig jakt, i syfte att begränsa vargens skadeverkningar, urartade i brutal utrotning av en fascinerande djurart med långa svenska anor.”

De är medvetna om vargens katastrofala skadeverkningar  men slutsatsen blir: ”….en fascinerande djurart med långa svenska anor.”

Argument av typ ” De var ju här först”

Så mycket lägre kan man inte komma.

Det som hittills hänt visar med tydlig skärpa att det inte går att ha frilevande vag i Sverige. En norsk minister har föreslagit att vargen skall utrotas i Norge. Helt rätt, det bör ske även i Sverige. Ett större inhägnat reservat, lämpligen i anslutning till Orsa där man redan ha en vilddjurspark kan anläggas där ett 50-tal vargar kan inhysas.

Vad DN visar är en närmast rasistisk hånfull attityd till landsbygdens befolkning.  Inte så konstigt med tanke på DNs etniska ägarbild.

Vi skall inte ha varg i Sverige för att några av känslosamhet underläppsdarrande judar (den söta vargen) i  Stockholm – på säkert avstånd  –  på Sveriges största judetidning  ,  skall få sina primitiva känslomässiga behov tillfredsställda ( den söta vargen).

Vargkramarnas svaga argument

Debatt i Jaktjournalen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: