Fyra standup komedians fattar beslut

Den sk regeringen har tagit ett primärbeslut om nya JAS. Hela 2-300 miljoner/år  skall de tillskjuta för utveckling.  Det utgör i bästa fall kompensation för inflationen, dvs det är inget tillskott alls.

Totalkostnad under 30 är räknas till tre miljarder per år. Inklusive drift och annat.

I praktiken är det samma besked som den hycklande judemaffian gett tidigare – de nya planen får betalas med nuvarande budget vilket betyder  kraftiga nedskärningar av ett redan kraschat försvar.

Det finns inget akut behov av nya plan. Det är betydligt mer logiskt att skaffa vapen och tillbehör till de nuvarande planen. Samt budget- tillskott så att piloterna kan träna tillräckligt.

Det är dessutom bättre att betala SAAB något hundratal miljoner per år för att behålla kompetensen inom området tills det blir aktuellt med anskaffning.

Beställningen av JAS var ett nödprojekt för att sysselsätta SAAB. Nu är det dags igen med en ny variant.  Om dessutom SAAB hade kon- struerat ett plan som hade varit tillräckligt internationellt konkurrens- kraftigt så hade deras problem varit mindre. En stor del av skulden till detta ligger hos FMV som återigen visar sin inkompetens som beställare. Att dessutom proppa planet fullt med amerikanska komponenter och därmed göra Sverige beroende av USA både internt och vid försäljning.

Även där  så har FMV visat sin inkompetens.

Men projektet passar också sionistmaffians avsikt att bryta ned försvaret för att till slut kunna säga: ” Vi har inget försvar, vi måste gå med i NATO”.  De vill ha husse på våra flygbaser, dvs USA. Quislingbeteende.

Vilka svagsinta individer  röstar på dessa partier förutom judarna??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: