Regeringens ”ensamkommande”.

Hyckleriet om ensamkommande barn fortsätter. Det är sällan barn utan ungdomar som oftast är mer än 17 år.  I Katrineholms kommun så har man hittills vägrat att ta emot dem. Helt riktigt.  Från Skellefteå så meddelades att det är sällan mentalt krigsskadade ungdomar som kommer, de är för det mesta pigga i skallen.

De har hört att där borta i nordväst finns ett land som styrs av dumskallar, det det bara är att ljuga ihop en historia om förföljelse och tortyr, så är saken fixad, permanent uppehållstillstånd.

De har det allmänt taskigt, ekonomiskt, risigt utbildningssystem osv. Därför så drar man en vals. Det här är skäl som inte är giltiga för uppehållstillstånd.

I Katrineholm finns redan en stor grupp Somalier. I år beräknas ca 400 ”anhöriga” anlända.  Hälften av socialbidragen går till utlänningarna.  Regeringen vill att kommunerna skall ta emot fler men skickar inte med tillräckligt med pengar.

Sverige tog emot ca 2600 ”ensamkommande” förra året . Mest i Europa. Precis som Sverige relativt tagit emot mest ”flyktingar”.

Hade vi haft en regering som inte varit sionister så skulle vi haft en förnuftig flykting-  och invandrarpolitik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: