Enström = Enfald som försvarsminister ?

Karin Enström ny försvarsminister.   Som man kunde förvänta sig av Reinfeldt som inte riktigt förstår försvaret och ger genusdårarna 10-tals miljoner för ”forskning” om ”könet som social konstruktion”!!!

Han ville ha en anpassling som inte har några åsikter om någonting, ännu mindre än Tolgfors.  Nu blir Borg ännu mer försvarsminister än tidigare, Enström blir bara en attrapp.

Var inte Enström med i den försvarsberedning som förklarade att klimatproblemet var det största militära hotet?

Hon markerar redan i en intervju i Di vartåt det lutar:  ”…Det kalla kriget är slut”, konstaterar Karin Enström senare och framhåller att dagens värld är komplex och att försvar innebär mer än militärt försvar…”

Vad skall det betyda?  Nedrustning av den minimala armén och införande av dialogsoldater??  Eller passivt motstånd?? Eller något annat feministiskt dravel.

Kvinnor har aldrig begripit försvar eller militär verksamhet, det lär inte bli någon ändring nu.

En mycket bra kommentar till artikeln i Di:
17. Officer – alltid något att hoppas på
Hon har därför till skillnad från Tomhylsan erfarenhet av det militära och har frivilligt valt att göra militär karriär. Tomhylsan gjorde ett aktivt val att inte göra militärtjänst. Reinfeldt valde Tomhylsan och gjorde därmed en markering för alla patriotiska moderater att försvaret av Sverige skall läggas ned.

Nu när det inte finns något försvar längre spelar det mindre roll att Reinfeldt väljer en officer till försvarsminister då hon inte har något försvar att arbeta med. Försvaret är förintat under Tolgfors och har ersatts av en liten legostyrka som skall försvara USA:s och Israels intressen på jorden. Enda räddningen är att ta till vara kompetensen hos gamla och nya officerare och bygga upp en styrka kring försvar av Svenskt/Nordiskt territorium. Ungefär som Tysklands 100.000-mannaarme efter 1:a världskriget. Sverige bevarar kompetensen och kan förhoppningsvis bygga upp ett nytt försvar innan det smäller nästa gång.
Kugelschreiber ”

Kommentaren hade poäng 4,3 av 5 då jag kollade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: