Regeringens skapade problem i Malmö

Mera mord i Malmö. Rena Vilda Västern. Märkligt vad svårt det är för polisen i Malmö  att hålla rent i  staden.  Det kanske beror på att man fortfarande kör med DIALOG-poliser?

Det sista offret var  en ”fyrabarnsfar”  enligt media. Har det med saken att göra att han har fyra  barn?  Om han var invandrare från vilket land håller media tyst om. Sannolikt var han det. Det är nästan komiskt hur media undviker att ens beröra invandrarproblematiken.

Om orsaken  till kriminaliteten tas upp så för man höra konstiga kommentarer som  ”…närheten till Europa….”  Det gäller att vara PK, inget om invandringen.

Om detta med närhet till Europa gäller så måste det vara dubbelt värre i Köpenhamn?? Är det det? Man har haft vissa problem med MC-gäng med dessa har man åtgärdat.  Mördas folk på löpande band i Köpenhamn?

Troligen inte.  Vilket sannolikt beror på två skäl:  Den korrekta migrationspolitiken och inställningen att danskarnas rättigheter har högre prioritet än analfabeter från Afrika.

I Sverige gäller som bekant det motsatta, realiserat av den rygglösa mesregeringen.

De fega ministrarna Reinfeldt och Ask  skyller på lokalpolitikern Reepalu, en av få sossar i det här landet som har någon ryggrad, troligen beroende på hans utländska härkomst.

De menar att Reepalu skulle ha motarbetet ”utanförskap” och ”segregation”.    Vad beror dessa problem på då?? Jo regeringens avsaknad av vilja  att styra upp  invandringen och bosättningarna.  Usch det vore  ju ”rasism”!!!

Denna regering är  inte intresserad av att  skapa ett effektivt rättssystem. I så fall skulle polismyndigheterna redan varit EN myndighet för länge sedan.

Att ständigt hänvisa till 3000 nya poliser är poänglöst när de borde varit 10000. Dessutom är det inte 3000 effektiva poliser pga 50% kvinnor vilket medför barnledigheter. Även bland männen som i marxistiskt nit av politikerna näst intill beordras att vara hemma med barn. Så hur mycket blev det kvar av de 3000? Har Ask glömt att redovisa det?

Hur är det med den totala frånvaron i poliskåren oavsett skäl?   Det borde Ask och RPS redovisa.

SVD – Artikel

Sydsvenskan – Artikel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: