Blandat 120121

Har sett två soplag på TV i eftermiddag. Handbollslandslaget och Middlesbrough.

Handbollslaget ledde med 11 mål i halvtid men fick bara oavgjort mot Polen. Orkade tydligen inte.  Vilket betyder att de inte klarar en hel match i högt tempo. Dåligt fystränade betyder det.  De har inget i turneringen att göra. Det bästa vore att åka hem direkt.

Coventry – Middlesbrough 3 – 1. Coventry ligger sist i tabellen MB fyra från toppen.  Visserligen fick MB en man utvisad men ett topplag skall lätt klara ett bottenlag med 10 man. Så varför?  En del underliga resultat i de två högsta divisionerna gör att man kan undra om inte lagen står under kontroll av spelbolagen.

Juholt avgick. Inte så underligt. Han förklarade sig som helt olämplig själv innan  han formellt blev tillfrågad. Det visade han grundligt även som försvarspolitiker. Han och Anders Swärd var de som jobbade hårdast för att lägga ned försvaret.  Berit Andnor tillfrågade honom  trots det.  Damberg, den bästa kandidaten, hade bråkat i SSU, dessutom var han ”höger”.  Med Andnor som referens så torde 98% av socialdemokraterna vara ”höger”. Skulle hon gå över till Vänsterpartiet så skulle hon tillhöra yttersta vänstern även där.

Det är Andnor som orsakat socialdemokraternas problem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: