Den fina mångkulturen

På tre dagar så har två personer mördats i Malmö. ”Det är allvar nu” säger polisen.  Ja det har det varit länge.

Länspolischefen i Malmö, en kvinna, gillar dock radikala metoder. För några år sedan  så  föreslog hon att några värstingar skulle antas till polisutbildning.

I övrigt så har hennes metod att  klämma åt dräggen varit  ”dialog- poliser”.  Man skall inte bråka med huliganerna man skall klappa dem på axeln och prata med dem. När de vandaliserade en bank för ett par år sedan så stod polisen och tittade på, de fick inte ingripa.

Situationen börjar bli så allvarlig att regeringen borde nog ingripa.  Tänkbar analys från regeringen:

1.
Det är för mycket svenskar i Malmö. Speciellt vita. De bör lämpligen tvångsförflyttas så att de  lugna och oskyldiga invandrarna inte störs av svenskar som saknar kultur. Alternativt, det behövs fler invandrare i Malmö.  Södertälje anses nog vara  ett fint exempel.

2.
Att det motsatta skulle ske, att invandrare förbjuds att bosätta sig i Malmö är otänkbart. Det skulle omedelbart stämplas som rasistiskt och nazistiskt av Ullenhag med kolleger.

3.
En ny länspolischef.  En som satsar 90% av sin tid på GENUS-projekt inom polisen. Regeringen anslår säkert 100 miljoner för detta angelägna ändamål som säkert ökar effektiviteten. I detta ingår självfallet att byta ut alla manliga chefer mot kvinnor. Modell RPS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: