Nya partier mot varg pga regeringens svek

Ett nytt och ett nästan nytt parti agerar starkt mot vargterrorn i landet.  Naturdemokraterna har bildats i Norrtälje med endast en fråga på agendan: Att utrota eller starkt reducera vargstammen i Sverige.  I ett inlägg i Jaktjournalen gör Landsbygdsdemokraterna ett kraftfullt inlägg mot den dårskap som det innebär att införa vargen i Sverige.

Men de existerande partierna då, vad gör de??

Ingenting, de hånar landsbygdens befolkning genom att prioritera ett värdelöst blodtörstigt skadedjur före befolkningens intressen.

Inte ens Centern är intresserad. De har helt förlorat kontakten med landsbygden, speciellt sedan judemaffian infiltrerat partiledningen och gjort partiet till ytterligare ett liberalt fjantparti, ännu mera komiskt inkompetent med den nya ledningen.

Att det är något fundamentalt fel i huvudet på svenska politiker det är inget nytt. När man överlåter landsbygden åt vargen och uppmanar befolkningen att skydda sig med stängsel, då visar det på vilket C-lag som har bluffat sig i i Riksdagen.

Det som skall gälla är naturligtvis det motsatta, vargen skall förvaras i inhägnade  reservat på några kvadratkilometer. Det är rovdjuret, skadedjuret vargen som skall åläggas restriktioner inte människor på landsbygden. Det är självfallet människan som har högsta prioritet, inte vargen.

Det som bekräftas mer och mer när vargpesten sprider sig är att Sverige med den landskapstyp vi har och med den befolknings- spridning som råder inte lämpar sig för varg.

Det är ingen tillfällighet att politikerna stödde  vargjakten under mer än 100 år.  Erfarenheterna av varg var sådana att det var en naturlig åtgärd.

Jaktjournalen – Inlägg av Landsbygdsdemokraterna

Landsbygdsdemokraterna

DN – Om Naturdemokraterna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: