Lägg ner RPS

Med anledning av bråket i Göteborg för tio år sedan så har detta uppmärksammats.

Polisen har utvärderat.  Den nya feministiska linjen skall gälla. Man skall inte bråka med huliganerna, man skall föra dialog.  Kanske komma överens om vad de skall få förstöra?  Den nya flatheten för kriminellt slödder är gällande norm.  Det har ju i praktiken gällt länge fast inte uttalat, det syns i polisens resultat.

I någon tidning skrevs:”Vänstern vädrar morgonluft”.  Ja de tackar och jublar säkert.

En person intervjuades i Ekot i morse. Han trodde att man får acceptera en viss skadegörelse för att inte förlora relationen med huliganerna. Man tror knappt sina öron.

Observera likheten med skolan, samma dumflum och avskaffande av  myndighetens auktoritet, samma moraliska förfall. Bengt ”klänning” Svenssons utnämnande av horder med dumstirrande kvinnliga chefer börjar ge resultat. Fast i fel riktning.  Det måste vi ta, det viktiga är att kvinnor får vara med och leka polis. Genusriktigt. Det behövs många banduppsättare.

En polis vid det förra bråket fick en gatsten i ansiktet och fick bestående men av detta.  Varför har  inte poliserna effektiva ansiktsskydd??

Det räcker inte med ett simpelt plastvisir. Det måste vara ett kraftigt nätskydd av metalltråd. Eller en annan sort  av hjälm av integraltyp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: