Klassisk socialistisk demagogi

Lördagsintervju med Karl-Petter Torwaldsson.

I denna påstod KPT att kvinnor tjänade nästan 30% mindre än män!!! Han upprepade det flera ggr. Även tidigare i andra sammanhang.

Han vet mycket väl att det finns konkreta förklaringar till denna skillnad som är ett råstatistiskt resultat utan någon närmare analys.  Men 30% är en ny siffra som jag inte hört någon annan hävda.  KPT ljuger tom ännu värre än Aftonbladet som hävdade att skillnaden var ca 17% med samma medvetet demagogiska grepp. Då tvingades AB på ledarplats att påpeka att skillnaden som inte  kan förklaras var av storleks- ordningen 2%.  Varför skulle denna skillnad  förklaras? Lönerna är individuella och det uppstår då skillnader som är ännu större, den skillnaden finns även bland män, så vad är det för konstigt med det??

Feministerna försöker bortförklara motiverade skillnader genom utnyttja sitt kön och hävda att det är ”könsdiskriminering”.

Tomas Ramberg som var intervjuare gjorde inte minsta försök att ifrågasätta denna kända lögn. Han lät tom KPT använda programmet för direkt uppmaning till kommunerna att införa ”rätt till heltid”.   Det finns anledning att misstänka att Ramberg är en del av den vänster- feministiska rörelsen. Innan Ramberg blev journalist så var han metallarbetare dvs han har haft (har?) nära band till LO.

Denna figur –  KPT – lanseras som kandidat till ordförandeposten i LO!!   Man ryser!!

En utpräglad demagog av klassiskt socialistisk kaliber där allt är tillåtet för att uppnå målet hur skumt det än är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: