Kungaeländet….

Då menar jag inte kungen eller familjen som ett republikanskt problem utan den tämligen ointressanta smörja som mediahyenorna gjort till  krigsreportage i fredstid.

Jag noterar att säkert 8 av 10 personer som intervjuas tycker att detta tillhör kungafamiljens privata sfär, dvs det är tämligen ointressant.

Affären har fått närmast komiska proportioner. Någon politiker har tydligen föreslagit en myndighet som skall granska kungahuset!!!

Makalöst.

Ställ detta mot alla skandaler i andra kungahus, det engelska tex, där det närmast varit en följetong. Kungahuset har hanterat detta på ett taffligt sätt. De skulle bett media att fara åt h-e och förklarat att ärendet är avslutat. Naturligtvis på ett kungligt diplomatiskt sätt.

Att kungen haft omdömeslösa vänner som inte har haft koll på sina kontakter skall inte kungen lida för.

Det är inget nytt, Sverige är en unken ankdamm i många avseenden.

I dagens Aftonblad så har tidningen 11 helsidor om kungaaffären!!!  Fullständigt sjukt.  Aftonbladet försöker med denna kampanj att hjälpa sossarna att bli av med kungen och helst kungahuset.  Jag tror AB och dess chefredaktör räknat fel.  De kommer inte att lyckas. Hade det här skett i Tyskland så skulle AB redan vara stämda på miljonbelopp gissar jag.

SVD

SVD Herman Lindqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: