Vargens rätta natur 8.

En kvinna med barnvagn och hund attackerades av varg i Roslagen strax söder om Norrtälje  i dag. Den ena vargen gjorde ett anfall mot kvinnan som sprang bort med barnvagnen medan den andra angrep och dödade hunden.

Från DN:
”Det var helt otroligt. Den ena vargen gjorde ett utfall mot min sambo och hon sprang från platsen med barnvagnen. Samtidigt attackerade den andra vargen vår hund, grep tag i honom och drog in honom i skogen, säger kvinnans sambo till DN.se.”

Nästan exakt samma händelse inträffade alldeles utanför Skultuna i Västmanland för några veckor sedan. Där lyckades de dock rädda hunden

Det är detta samhälle som vargkramarna med  Naturskydds- föreningens general Mikael Karlsson i spetsen vill ha.  Inte nog med det han vill ha minst dubbelt så många vargar i Sverige. Vilket en utredare föreslagit på rent genetiska grunder.

Vad denna händelse  och många andra visar är att det går inte att ha varg i Sverige.   Det är inget nytt.  Med den befolknings- och näringsstruktur vi har på landsbygden så är vargen en omöjlighet.

Det konstaterades redan på 1800-talet, det var därför som dåvarande och efterkommande regeringar ända till 60-talet bestämde att vargen skulle utrotas. Ett helt riktigt beslut som lågintelligentian nu försöker att kompensera med återinförande av detta blodtörstiga och värdelösa skadedjur.
SVD

DN

Varg i Sverige + Ryssland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: