LO: Mot framtiden med backväxeln ilagd

LOs ordförande  skriver ett debattinlägg på DNs debattsida.  Hon är orolig för att politikerna håller på att förlora greppet om väljarna.

Det är skrämmande för henne att väljarna börjar tänka själva.

Hon propagerar för att politikerna skall ta kontrollen över medborgarna och i minsta detalj bestämma hur de skall leva sina liv.

Det är som att höra en politisk dinosaurie från Sovjet  som vaknat upp och  vill  styra medborgarna med klassiska socialistiska/kommunistiska metoder.  Kampen för detta skall ske med jämlikheten som vapen. Observera att nu har de marxistiska drömmarna trappat upp, det räcker nu inte med jämställdhet dvs samma grundförutsättningar, nu gäller absolut likhet,  rent kommunistiska idéer.

Från DN:

”…..Bara var tionde medlem instämmer helt och hållet i att politiken kan lösa vardagsproblem och bidra till ökad individuell frihet. Bara 18 procent av våra medlemmar instämmer helt och hållet i att politiken är den bästa arenan att lösa de stora samhällsproblemen på. Det är en oroväckande utveckling – inte minst för demokratin. Den största och viktigaste uppgiften för arbetarrörelsen är därför att återvinna tron på politikens möjligheter. Politiken är inte bara en nivå för beslutsfattande – den är också avgörande för vilket samhälle vi får. ….”

DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: