Angreppet på Libyen…….

Interventionen i Libyen är minst sagt tvivelaktig. Huvudskälet att ”skydda civila” är bara en täckmantel för judiska intressen för att eliminera ett potentiellt hot mot Israel.  Det var även ett av de inofficiella skälen till angreppet på Irak av den judiska skurkstaten USA.

Påståendet att den libyska regeringen skjuter på sina egna oskyldiga civila är direkt löjlig. Varför skulle de göra det??

I Libyen har uppstått ett inbördeskrig där oppositionen dels består av militära styrkor som bytt sida och dels civila som deltar i kampen med militära vapen och samverkar med deserterade militära styrkor.

Civila som med militära vapen angriper regimen är inte civila längre. De är jämställda med militär trupp. Att de inte har uniform gör ingen skillnad.

De judiska styrkornas intervention för att stödja ett uppror mot regimen har inget som helst stöd i FN-stadgar eller annan lagstiftning.

Hyckleriet om skydd av civila och humanitet är bara en täckmantel för USA och judarna att eliminera en besvärlig regim.  Det är ett nytt regelrätt krig som startas med andra syften än de officiella lögnerna.

Skall man spärra luftrummet så gör man det genom att  patrullera området med flyg  och tvinga ned eller skjuta ned regimens flyg, inte genom att peppra militära anläggningar med kryssningsrobtar eller låta attackflyg gör samma sak.

I DN ifrågasätter en militärstrateg det välbetänkta i den krigseufori som även svenska (enfaldiga) politiker drabbats av.

DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: