Äntligen, en genushycklare har gett upp

Det klagas ofta på att media bara vältrar sig i negativa händelser. I viss mån naturligt, det som fungerar är normalt, det negativa är avvikelser.

Dock ibland blandas det upp med riktigt positiva nyheter.

SVD  meddelas att genusforskare Eva Lundgren Uppsala Universitet slutar.  Vem sörjer förutom den lilla navelskådande sekt av själv- och manshatare som kallar sig feminister???

Det antyds samarbetssvårigheter. Mycket naturligt, vilken normal funtad person kan sänka sig ned till de avgrundsnivåer där genushäxorna befinner sig??

Man  får hoppas att detta är början på en trend där förnuftet börjar infinna sig. Och när säger övriga  genusforskare upp sig?? Behöver ni hjälp?

-:)  -:)  -:)  -:)   -:)  -:)  -:)  -:)

SVD

Annonser

4 Responses to Äntligen, en genushycklare har gett upp

 1. Thomas Andersson skriver:

  HURRA !!! Kan bara skriva under på ditt välformulerade inlägg. Har egna erfarenheter av en kvinnlig släkting som förpestat släkten med sin sk feminism. Min tolkning är att dessa personer lider av en personlighetsstörning; borderline eller psykopati. De sätter upp regler för andra som de hela tiden kan ändra efter behag och inte får ifrågasättas. De upplever alla andra människor som mindre begåvade än de själva.

  • Reflektioner skriver:

   Man kan bara hoppas att genusbubblan håller på att spricka. Den fanatism och verklighetsflykt som många av dessa individer står för påminner mycket den kinesiska kulturrevolutionen och de fyras gäng under MAO-eran. Att detta kan uppstå i ett modernt upplyst samhälle!!

   Men regeringen stöder detta vansinne med massor av miljoner. Det säger det mesta om dessa politiker.

   Man kan kanske tolka genusgalenskapen som en stressreaktion från vissa kvinnofraktioner, politikernas styrning av familjer, arbete och privatliv har skapat en konstgjord motsättning mellan män och kvinnor. Sådant här sysslade politiker med i totalitära stater, nu även i Sverige.

   Läs Tanja Bergkvists blogg där galenskaperna visas upp i all sin dekadens. Se länklistan

 2. Eric skriver:

  Hurra! Skål!

 3. Oscar skriver:

  Härligt, det sunda förnuftet håller på att slå igenom. Stackars alla genusfantaster, mångkulturivrare, vänsterflummare osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: