Klass 9A 110214

Förra gången sade Stavros att matteprovet var en katastrof.  Nu visade lästestet att vissa inte har elementär ordkunskap.  Attityden är slapp och ” öööh… vadå?”

Det börjar på dagis  (det är dagis inte ”förskola” som de korrupta ärthjärnorna i riksdagen låtsas)  där det går ut på att ha kul.  Tanterna fixar hela tiden skojiga saker.

Sedan fortsätter det på samma sätt i grundskolan. Inga krav, inga betyg, det räcker med närvaro, inte ens det är så viktigt. De skall sköta sin egen utbildning så mycket som möjligt, det står i läroplanen.  Så kommer man till 8:an, får betyg,  och upptäcker att man är kass, inte räcker till.

För sent för de flesta, saknar förutsättning att fortsätta i gymnasiet, många klarar inte ens krav till yrkesgymnasiet.

En fortsatt liv som A-lagare, förtidspensionär, degare. Politikerna tycker att det är OK.  Fruktansvärt att ställa krav i låg- och mellan- stadiet, ge betyg, då skulle ju politikernas och skolans bedrägeri avslöjas, att ungarna inte kan något.

Det är det som är meningen, de ska inte kunna något. Vänstern vill på det här sättet skapa en ny underklass, ett nytt proletariat som man skall grundlura varje val. Arbetarklassen håller ju på att försvinna, de håller på att bli medelklass, då måste man ju fixa en ny underklass som skall hålla (s)ionisterna kvar i riksdagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: