Moderat friar till husse

En av USAs lakejer i riksdagen skriver att Sverige borde gå med i NATO. Fantastiskt nog hänvisar han till Wikileaks uppgifter om regeringens mygel i kulisserna med USA!!  Inte nog med det, på sluttampen så påpekar han att Sverige bör öka de bilaterala förbindelserna med USA!!

Well, well, är det medveten dumhet eller omedveten? Medlemskap skulle öka Sveriges säkerhet tycker han. Tja, om man först lägger ner och saboterar försvaret då blir ju varje allians en ökad säkerhet.

Att moderaterna vill göra Sverige till en delstat i USA är inget nytt.  Det är något omoget naivt över moderaternas USA-beundran. Man associerar till tolvåringar som går omkring med T-skjortor där det står U S A på framsidan och har en USA-flagga på ryggen. Den fjant som är försvarsminister säger att han älskar USA.  Ett bevis för naiviteten.

En sådan person och hans parti är en nationell säkerhetsrisk för landet.

Sverige skall inte gå med i NATO så länge som USA är medlem i och styr denna organisation.  I verkligheten är det så oavsett som står i dess stadgar.  Med Lissabonfördraget så är redan EU en militär allians. Problemet är att de flesta EU-länder är med i NATO.   Det som skulle gjorts för länge sedan är att NATO borde upplösts. Den europeiska delen bildat en egen försvarsallians. USA och Kanada kan bilda en egen allians. Det kan fortfarande göras.

USA utnyttjar NATO för att kunna använda Europa som om det vore deras egen bakgård.  Ryggsvaga EU-politiker  vågar inte sätta en rågång mot USA.  NATOs/USAs ambitioner att krypa in på Rysslands gränser ökar inte säkerheten, det minskar den, tack vare USA.

USAs allmänt otrevliga maktambitioner och uppträdande under sken av att jaga ”terrorister” är ett annat skäl att sätta upp stopptecken mot dem.

SVD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: