Bottenlöst dåligt SVD

SVD försöker göra en jätteaffär av att Riksidrottsförbundet inte har tillräckligt många individer av utländsk bakgrund.

Vilket problem är det?? Sannolikt minimalt.

I bästa kvällstidningsstil så blåser man upp ett ickeproblem  med jätterubriker. SVDs sportredaktion har tydligen inspirerats av ABs nya slaskstil där kungen och SD har blivit offer.

Med största PK-galoscherna på så angriper man något som korkade feminister brukar göra affär av.

Det är samma enfald som när journalister gör stor affär av att det finns för lite invandrare i riksdagen trots att de är många i landet.  Enligt vissa journalister så räcker det att vara invandrare, vistats 14 dagar i landet, sedan skall man automatiskt ha en riksdagsplats.

I bägge fallen så gäller det självklara, det som gäller för svenskar, man måste kvalificera sig för jobbet genom det traditionella vägen som innebär att man börjar längst ned i organisationen och  med kompetens kvalificerar sig uppåt. Vilket brukar ta några år. Ännu mer elementärt: Det måste finnas individer som är intresserade av ledarfrågor som går in i arbetet på lägsta nivå.
Tänkte inte på det?

SVD

Annonser

One Response to Bottenlöst dåligt SVD

  1. Lars-Göran Engström skriver:

    Oerhört subjektivt SVD och Ola Billger, Ibrahimovic största Svenska stjärnan. Det beror väl ändå på vilken idrott man brinner för. Modigt av Abrahamian, nåja säkert en naturlig reaktion som alla skulle visa i ren frustration.Kan tänka mig mig en lång rad av andra svenska världsstjärnor, Kalla, Alshammar, Zetterberg, osv. Förmodligen beror detta på att jag brinner för andra idrotter än Ola Billger SVD gör. Men det jag reagerar mot är som vanligt att media och kulturelitens attityd är att man tycker sig ha tolkningsföreträde av vad som är ”den rätta läran” Kvotering av kvinnor eller nyanlända Svenskar, män, vita, svarta eller vad det nu må vara är att göra människor en björntjänst. Det mångkulturella paradiset är en utopi och absolut inte ett självändamål. Vi som bor här är alla Svenskar och skall behandlas därefter. Att framhålla någon på grund av eller tack vare etnisitet är ett präktigt självmål när man i nästa andetag pratar om det mångkulturella. Sluta med det, vi är alla Svenskar punkt slut.

    Hälsningar
    LG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: