Widmans pinsamheter igen

I Expressen så demonstrerar  Allan Widman (fp)  den försvarspolitiska enfald som alliansen  realiserat.

Vi måste hjälpa andra annars får vi ingen hjälp själva. Det är budskapet.  Det klart har man försatt sig i den situationen att man i stort sett lagt ned försvaret så blir man beroende av andra, ett tankesätt som vittnar om en total ansvarslöshet mot det egna landet.  Det skulle vara motivet för Sveriges deltagande i Afganistan.

Är det Afganistan som anfallit USA och Europa??

Det verkar så eftersom vi måste hjälpa USA mot det elaka U-landet.   ”Soldaterna offrar livet för Sveriges säkerhet” påstår han!!   Hur hänger det ihop??  Det skulle vara intressant att höra den förklaringen.  En dumhet som bara Widman kan prestera.

”Den som inte medverkar till att lösa andras problem löper större risk att ensam behöva konfrontera näraliggande hot och risker.” påstår han vidare.  Det gäller om det vore ett EU-land, men det gäller inte USA.  USA får lösa sina självförvållade problem själva.

I Agenda säger han att vi har ett nära vapensamarbete med USA, vi är i praktiken beroende av USA. Varför det då?  Varför har Widman och de andra sionisterna försatt Sverige i den situationen? Jo därför att sionisterna vill samarbeta med andra sionister, ett rent rasistiskt ställningstagande bakom ryggen på väljarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: