Tolgfors enfald – igen

”…försvaras bäst utomlands…” gäller möjligen USA eftersom de startat krig mot muslimerna, det är ett specifikt USA-problem, inte ett svenskt. Men den enfaldige Tolgfors har upprepat samma sak, den sionistiska gemenskapen gör att de vill jobba kompis med USA.  Tvärtom, den svenska deltagandet i USAs krig gör att vi drar på oss moteld. Det är knappast en tillfällighet att SÄPO nyligen varnat för aktiviteter.

Jag ifrågasätter starkt om uppsägningsförfarandet ligger inom arbetsrättens ramar. De som inte skriver på skall sägas upp pga ”arbetsbrist”. Vilken arbetsbrist?? Det är uppenbart en felaktig rubricering som brukar användas av arbetsgivare som inte har rent mjöl i påsen.  När någon vägrar att åka utomlands  efter beordrad kommendering då kan det möjligen användas men det naturliga i det fallet är just arbetsvägran som motivering. Som påpekas i kommentarerna, många har svarat ja bara för att vinna tid att söka annat jobb. Andra planerar att säga upp sig då kommenderingen kommer. Det försätter i  förvaret i en knepig situation. Det hela är klumpigt hanterat.

SVD

Annonser

One Response to Tolgfors enfald – igen

  1. kalle008 skriver:

    Ja, sorgligt.

    Det skulle vara intressant med en redovisning av hur många politikerbarn som tjänstgör i Afghanistan? Finns där någon Reinfeldt jr., eller kanske en brorsa Tolgfors? Någon Sahlinsk person?

    I så fall ska jag i fortsättningen lita på vederbörande politiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: