USA inspekterar Reinfeldts ”försvar”

USAs flottchef har tydligen varit i Sverige och inspekterat den svenska delen av USAs flotta.

Citat från SVD:

”- Jag skulle vilja operera mer i Nordeuropa än vi gjort tidigare. Det kommer också att  synas i takt med att vi anpassar våra operationer, säger Gary Roughead, den amerikanske flottchefen i en exklusiv SvD-intervju.”

Han uttrycker sig som om  det vore USAs självklara rätt, deras eget territorium. Med den dumdryghet som bara amerikaner kan prestera. Även om haven är internationella områden så är Östersjön speciellt pga av dess relativa litenhet.

Nu ser vi fler möjligheter att operera i områden där vi inte varit på ett tag, säger amiral Roughead.”

Mer av samma sorts tjockskallementalitet.

”USA-flottan ska bygga en helt ny fartygsklass för kustnära vatten. Fartygen blir något större än de svenska Visby-korvetterna och Roughead är intresserad av de svenska erfarenheterna.”

Ja det kan ju vara intressant. Tex vilka erfarenheter har svensk flottan av att ha fartyg utan beväpning. Det kanske inte behövs?? Militärstrategen Anders Borg kan  säkert  övertala honom att inte beväpna båtarna.

”- Vi kommer att se på möjligheterna för den svenska flottan att arbeta västerut, som med Gotland, säger Gary oughead. Han nämner också en rad svenska marina system där han vill se ett utökat samarbete.”

Hm. Han uttrycker sig som om  svenska flottan är underställd USA och han planerar för dess verksamhet.  Ja så är det. Sionisterna i Rosenbad har  överlämnar försvaret till USA. Övningen i Norrbotten nyligen var ingen tillfällighet. Tidigare sade USAs ÖB att Sverige var en bättre partner än NATOs medlemmar.   Kallades inte sådant  för Quislingverksamhet förr? Han vill också  ha mer insyn i  marina militära system. Inga problem, ”svenskarna”  (sionisterna) kommer att lämna ut alla hemligheter till husse.

-Jag skulle inte vilja ha ”Gotland” som fiende. Att arbeta ihop med en ubåt med Gotlands kapacitet, kvalitet och besättning gav min flotta möjlighet att snabbt ta initiativ för att förbättra vår förmåga mot ubåtar. Jag är mycket imponerad av svenska flottan, säger Gary Roughead.”

Här bekräftar han att judarna Göran Persson och Leni Björklunds utlåning av Gotland till  USA var till för att utveckla USAs möjligheter att detektera tystgående ubåtar.  Det har de nu gjort vilket medför att Sverige har förlorat ett militärt övertag relativt USA. En ren Quislingverksamhet.   Det är som om svenska flygvapnet skulle vilja låna ett amerikanskt  stealthflygplan ”för att utveckla vår förmåga att upptäcka stealthflygplan” . USA skulle självklart tvärnobba utan kommentarer.  USAs nya kunskaper går sedan direkt till Israel. Tyskland har byggt ubåtar åt Israel som kan utrustas med atomvapen.

Men det är inget nytt, det kallas ”den judiska konspirationen”, vilket innebär att  judarna hjälper varandra oavsett område. I det här fallet enkelriktat till USA. Judarna i Regeringen  och judarna i försvarsledningen.

Imponerad av svenska flottan!!

Syftar han på hela flottan så  måste han ha sinne för sjuk humor.

SVD


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: