Socialismens final ?

Socialdemokraterna har vaknat upp och tom insett att de kanske måste fundera över sin politiska attityd och målsättningar.  Det fordrades  två valförluster innan insikten infann sig.

För två år sedan skrev jag ett inlägg som jag kallade ”Politikens T-Ford”.  Det är just den problematiken som nu flutit upp till ytan hos sossarna.

SVD

Annonser

2 Responses to Socialismens final ?

 1. Hugo skriver:

  (S) politik är fin i teorin, men väldigt smutsig i praktiken.

  Trots att (S) hela tiden propagerar för hur häftigt det är att betala skatt så vägrar (S) EU parlamentariker kategorisk att göra det själva…
  ”De rika ska också vara med och bidra”.. men varför deklarerade (S) fd. partiledare sin jätte villa som skogsfastighet bara för att själv slippa betala den fastighetskatt som alla andra villaägare tvingades betala?
  Hoppas (S) ALDRIG kommer tillbaka till makten!

  • Reflektioner skriver:

   Det socialistiska fångstnätet är en vanligen falsk agenda som går ut på att ”arbetarklassen” tjänar på deras politik. Det är bara en metod för att nomenklaturan alltid skall behålla makten. De har ingen tanke på att själva följa sin predikade ideologi. Oturligt nog så håller arbetarklassen på att försvinna så det gäller att ta nya grepp. Sahlins satsning på Marx i på sluttampen gick inte hem. Är de möjligen ur fas med tiden??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: