Soldat Bengtsson gör sin insats

I kolumnen på ABs ledarsida så gör Jesper Bengtsson sin insats för partiet.  Det är minsann inget fel att lämna  ettåringar på dagis därför att mamma/pappa vill  tjäna pengar. Det tål de , förkunnar Bengtsson. Det är snömos säger Bengtsson, om de rätt övertygande argumenten mot att ettåringar skall vara på dagis.

Han har hittat en rapport om att ungarna inte tar någon skada.  Sådana vänsterrapporter dyker då och då upp designade för att passa vänstercynikernas egna syften. Det finns ännu fler som pekar åt andra hållet.

Han talar naturligtvis i egen sak, han har troligen själv ungar på dagis. Det gäller att rensa samvetet. En annan metod är att överösa ungarna med leksaker.  Ytterligare en metod är att inte ställa några krav på ungarnas skolgång.

Det är sunt och friskt att slita upp ettåringar  0600, slänga in dem på ett dagis 0700 till främmande människor och en skränig miljö.  Man hinner självklart inte med att ge ungarna frukost, det är samhällets skyldighet, dvs dagis.

Den judiska samhällsmodellen skall till varje pris genomföras. Ungarna i  kibbutzens barnkrubba och föräldrarna skall jobba på fälten.

Men va fan, 4-miljonersvillan ska ju betalas , precis som den nyinköpta SUVen, man måste ju ha stålar till vintersemester och semester i Thailand!!! Då har man ju inte tid med ungar, dom får samhället fixa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: