Hells Angels, Israel, Bandidos………

Röd i ansiktet så radar Bildt upp den ena floskeln efter den andra om hur fult det var av Israel att angripa Ship To Gaza på internationellt vatten.När frågan kommer om det skall bli någon bojkott mot Israel så blir det tvärstopp. Då skulle Sverige bli isolerat får vi höra. Inga som helst åtgärder får vidtas mot Israel. Kan man förvänta sig något annat från Bildt  som varit med om att besluta om omfattande militärt samarbete avseende  krigsmateriel.Har någon hört något från regeringens partiledare?

De fyra sionistiska sektledarna i Rosenbad firade troligen Israels heroiska seger med tårta.  Juden Wykman var säkert inbjuden. Han ansåg att STG var terrorister som skulle hjälpa Hamas. Redan i vargfrågan visade han prov på populistisk svagsinthet. Detta är en ny bekräftelse.  Wykman är adjungerad ledamot i (m) styrelse.

Varför angrep Israelerna STG på internationellt vatten?? Det var avsiktligt. För att på nytt visa att de fullständigt avvisar allt vad folkrätt och lagar heter. De vill markera att de är ett gangsterband. De hånar omvärlden på nytt. En sådan här nation  förstår bara knytnävsspråk.

SVD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: