Vad har hänt i Malmö?

Ja vad är det som har hänt?  Enligt SVD så måste det vara fruktansvärda saker.  En massaker på judar med dussintals döda och  ett par hundra svårt sårade ??

Eller ser det bara ut så i SVD?  Är det Leksandsjuden Gudmundsson som har  skapat en judisk kalkon av en kycklingfjäder?

Har någon jude dött?? Nej inte vad som rapporterats. Har någon jude blivit misshandlad? Inte vad jag sett i media.  Materiell förstörelse?
Någon har tydligen målat på en synagoga. Som bekant klottras det lite överallt.

Så vad kvarstår??  Lite verbalt käftande och positionsmarkeringar.  Som förekommer på vilken skolgård som helst. Det är det vanliga, när judarna får lite välförtjänt mothugg så skriker de i högan sky som stuckna grisar, eller som pjåskiga 3-åringar i sandlådan. Allt känns igen.

Samt detta tjat om Reepalu.  Om judarna är ”attackerade” och trakasserade så har de naturligtvis polisanmält det. Har det det??
Troligen inte. Av den anledningen att det finns inget att anmäla. Polisen har inte sagt ett ord i ärendet.  Det säger det mesta om den obefintliga kärnan i det som judemobben  försöker att blåsa upp för att attackera en svensk. Det är vad det handlar om, judarnas rätt att bestämma i det här landet, att ständigt hävda sin rätt till tolknings- företräde. Här attackerar man en svensk politiker på obefintliga grunder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: