Federleys/Ursulas problem

Juden Fredrick Federley – som skickade pengar till judiska armén under senaste libanonkriget – gråter över att judarna blivit impopulära i Malmö. Till och med så att de flyttar.  De tycks inte vara populära i Stockholm heller.

Vad kan det bero på?? Har judarna som folk gjort något otrevligt??  Det är väl inte möjligt!  Slakten på 7- 800 civila i Gaza är väl inget att bråka om. Dessutom tycker väl ingen att den kontinuerliga stöldverksamheten av Västbanken är något  felaktigt?  Organstölder, vem bråkar om det?

Judarna gör aldrig något fel. Det är alltid någon annans fel. Standardargumentet i detta fall är att det är inte judarna i Sverige eller i något annat land som agerar i Gaza och Västbanken. Inte fysiskt men judarna är ett homogent folk med en stark sammanhållning.  En stor del av judarna i Sverige stödde de judiska aktionerna  i Gaza.  Inte minst de i (fp).  Att ett folk  blir impopulärt oavsett om de är aktiva eller ej det är ganska naturligt. Det fick amerikanerna erfara under Vietnamkriget.  Var svenska folket populärt under 1600-talet när svenska kungar härjade och slaktade folk i centraleuropa??

Federley – eller är det Ursula? –  hackar på Reepalu. Vad har han med detta att göra?  Blir judarna angripna eller trakasserade så är det en polissak, inte ett kommunalt problem.

Federley kommer från Kungsör, varför kandiderar han inte till riksdagen i eget distrikt??  Satsar han på Malmö med förhoppningen att där finns det ännu fler judar än i Västmanland som röstar honom kvar i riksdagen? Finns det möjligen en misstanke om att Ursula inte är populär i Mälardalen??

Hans agerande är ett egoistiskt apspel för att ställa in sig hos judemaffian i Malmö.  Vem bryr sig om denna individ? Han skämmer ut både sitt  parti och  riksdagen.  Det är nog bara perifera grupper som stöder honom politiskt.

SVD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: