USA fortsätter att provocera

Ryssland vill inte skriva på nedrustningsavtal pga USAs provokationer.  Obama skrotade Bushs tidigare idéer om en robotsköld i Polen Och Tjeckoslovakien. I stället håller man tydligen på att bygga något liknande , möjligen nerskalat i centraleuropa baserat i NATO-länder.

Det ursprungliga skenmotivet var att möta en attack från Iran.  Mycket tveksamt skäl. Ryssarna uppfattade det som riktat mot Ryssland vilket det också kunde vara. USA vill skydda sig själva genom att lägga försvaret i Europa!!  Precis som om Europa vore USAs bakgård!!

Jag har skrivit det förr, USA skapar ett nytt kallt rustningskrig relativt Ryssland.  Det är avsiktligt.  Den amerikanska krigsindustrin hålls igång. De skapade motsättningarna motiverar USAs närvaro i Europa, vilket de har intresse av. Detta möjliggörs av rygglösa EU-politiker som uppträder som  av USA underställda lakejer.

Från SVD:

”- Vad är problemet? Problemet är att våra amerikanska partner bygger en robotsköld och det gör inte vi, svarade Putin på reportrarnas frågor.

Skölden, betydligt nedskalad sedan Obama skrotat föregångaren George W Bushs planer på ett ballistiskt system, skulle helt kasta maktbalansen sedan kalla kriget över ända, anser Putin.

– För att behålla balansen måste vi utveckla offensiva vapen, sade Putin, i ett eko av president Medvedevs löfte i förra veckan om att Ryssland bör utveckla en ny generation av strategiska kärnvapen.”

SVD

Annonser

2 Responses to USA fortsätter att provocera

 1. spegelreflex skriver:

  Hej bra inlägg.

  Jag har själv funderingar och tankar kring vad som händer nuförtiden. Kanske inte är så rädd för kärnvapenkrig, men annat som strålskador från diverse provsprängningar, mobila enheter samt skador från kemiska vapen som gmo, onödiga vaccin mm.

  Tror du chemtrails har något med robotskölden att göra?

  Läs gärna min blogg och i min gamla blogg om just chemtrails:
  http://spegelreflex.blogspot.se/2011/06/gasoline-rainbow.html?m=1

  • Reflektioner skriver:

   Jag vet inte så mycket om det. Om det vore destruktivt riktat mot Sverige borde militären ha undersökt det för länge sedan.

   Som du antyder så kan det möligen bero på att de testar gröna flygbränslen men jag vet inte om något flygbolag använder det reguljärt.

   Ett tredje alternativ är att det var något meterologiskt fenomen ljust då med speciella skiktningar, eventuellt förstärkt av föroreningar i luften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: