Allas rättigheter?

Fp tycker tydligen att illegala invandrare skall ha samma rättigheter till sjukvård  som asylsökande.  De flesta är asylanter som nekats PUT och gömt sig.  Fp anser dessutom att vårdgivare inte skall  anmäla till polisen att de haft kontakt med gömda.

Varför kan denna situation uppstå, att asylanter som nobbats kan stanna?.  Jo därför att  myndigheterna har ingen kontroll över dem i deras boende. De kan sticka iväg vart de vill.

Det är inkompetens i kvadrat. Flyktingar, barn och andra, skall placeras i inhägnade och bevakade barackläger så länge de inte fått uppehålls- tillstånd. För de inte PUT så hämtas de och skickas ut ur landet.  I dag gömmer sig uppåt 10000 i landet illegalt pga den korkade metoden att  placera ut asylanter i samhället.  Följden är idiotiska resonemang om att dessa illegala invånare skall ha rätt till sjukvård och skolgång.  Social misär och kriminalitet. Extra belastning på polisen.  Skapat av rygglösa politiker i riksdag och regering.  Allt genomsyrat av att man får inte ställa krav på flyktingar och deras närvaro.

En sak är säker , SD tackar och bugar.

SVD

Annonser

One Response to Allas rättigheter?

  1. Pelle skriver:

    Ungefär som alla dessa pensionärer i landet som har hälften i pension efter ett helt liv jämfört med nyinfyttade invandrare som får full pension.Där många invandrare jag pratat med undrar varför politiker i Sverige pissar på ursprungsbefolkningen.Nämen så hiiiimla käckt , eller hur.Och nu får de inte heller vara sjukskrivna längre för då ska de ta tjänsteledigt från denna sjuskrivning.Tro fan att landet Sverige är styrt av helidioter. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: