Anhöriga och invandring

Regeringens förslag till skärpta försörjningskrav för anhörighets- invandrare kommer att  bli ett totalt fiasko.

Riksdagens mesta judiska partier – konkurrensen är hård –  (fp) och (kd) har saboterat förslaget så till den grad att ca 90%  av fallen blir undantag, dvs berörs inte av lagen.

Det är det vanliga, inte ens elementära krav får ställas , det är bara svenska skattebetalarna som har ansvar för att försörja världens migranter.   Det räcker inte med de ca 40 miljarder/år som de kostar, vi skall betala mer.

Det är märkligt att det i all evighet går att skylla på ”tortyr” och ”förföljelse” oavsett om det pågår krig eller inte.

Det är allmänt känt att de skickar en familjemedlem för att testa om han kan ta sig in i landet (”ankare”) och få  asyl på grumliga grunder. Sedan är det fritt fram för familjen att komma hit och bli försörjd av skattebetalarna.

Ett skräckexempel som tom nämndes i TV för ett par år sedan gällde en person som fick asyl, det medförde sedan att  ca 200 släktingar fick komma hit.

Att svenskarna är lättlurade och enfaldiga, det är känt över hela världen. Tex tar kriminella flyget hit från Sydamerika eftersom Sverige är känt som landet utan polis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: