Olofsson mot väggen igen

I dagens AB 091030  kommenterar  Jimmie Åkesson  Maud Olofssons tidigare inlägg.

Man behöver inte vara anhängare av SD för att konstatera att det är Olofsson som framstår i en underlig dager.

Olofsson påstår att hon är ”trygg i sin svenska identitet”.  Men det är ju just en stark svensk identitet eller en naturlig nationell identitet som SD argumenterar för!  Som samtliga  övriga partier starkt bekämpar.

En sund nationell identitet är helt självklar i våra grannländer. I Sverige är det annorlunda,  politiker och vänstermedia stämplar allt som kan betecknas som nationalism som ”nazism”.

Hon har tydligen sagt att det är invandrarna ”som byggt Sverige”.  Samma tjat hördes under 80-talet från journalister. Vad som förvånade mig var att de aldrig fick mothugg.  Därför att påståendet är så korkat. Antag det motsatta:  Ingen invandrare togs in i Sverige 1950 – 1990. Enligt dessa skarptänkare så hade vi då nästan bott i grottor.  Det är bara utlänningar som kan, vi svenskar är idioter, det är vad politiker och media påstår.

Vad hade hänt i verkligheten? Jo industrin hade fått rationaliserat effektivare, byggt en effektivare produktionsapparat.  Vilket senare skulle ha gett oss en konkurrensfördel.  De missförhållanden i tex restaurangbranschen som uppstått pga av invandring, ibland illegalt, skulle i stor utsträckning inte ha uppstått.

Näringslivet skulle ha dammsugit samhället efter potentiell arbetskraft vilket skulle medfört att arbetslösheten skulle gått ner till mycket låga nivåer. Outbildade skulle ha fått utbildning.

Så vad återstår av detta enfaldiga hyllande  av alla som kommer från utlandet?

Visst har har finländare , italienare och greker gjort en bra insats men att påstå att Sverige  har varit helt beroende av dem det är enfaldig rappakalja.

Reinfeldt har tydligen gjort något hånfullt uttalande om svenskarna som ”barbarer” , det är utlänningarna som fixat Sverige!!

Dessa två saknar tydligen en svensk identitet av döma av deras uttalanden.  De markerar en tydlig svenskfientlighet.

Skall dessa två återväljas i nästa val??

Annonser

One Response to Olofsson mot väggen igen

  1. Pappan skriver:

    Reinfeldt – och Sahlin – citerar Tegnér, när det säger det där med att blott barbariet ursvenskt är. Men det känns inte som de är medvetna om det, så det låter rätt… hm, barbariskt. För att inte säga djupt ovärdigt en ledande politiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: