Judemaffian – Alliansen

I SVD skriver SVDs Vd om regeringens hantering av mediapolitiken, speciellt map presstödets föreslagna förändring.

Kulturministern som hanterar mediepolitiken är med stor säkerhet av judiskt ursprung, hon är gift med juden Ulf Adelsson.

Ingen skall väl vara särskilt förvånad över att denna sionistorienterade regering försöker manipulera så att det judiska inflytandet i landet ökar. Som alla vet så är Bonniers en judisk familj som redan har ett skrämmande stort inflytande på mediamarknaden. Om något är akut nödvändigt så är det att begränsa det judiska inflytandet över svenska media. Det är minst sagt obehagligt att en regering öppet stöder en etnisk kategori och deras redan stora maktposition i landet.

Men detta är ju inte det enda judiska manövrerandet på marknaden för att få en tota judisk kontroll över media och därmed politisk makt i Sverige.

I samband med valet så sålde Centerpartiet sina tidningar, jag tror det var 17 stycken. Tidningarna gick med vinst och utgjorde inget problem för partiet. Det är obegripligt att ett politiskt parti frivilligt gör sig av med ett flertal tidningar som utgör ett starkt politiskt vapen. Ett nytt parti skulle göra mycket för att få kontroll över en enda tidning. Det officiella skälet för försäljningen var att man behövde finansiera valrörelsen.

Tidningarna såldes till en maffia som kontrollerar ett stort antal ”liberala” tidningar. ”Liberal” i Sverige, det är detsamma som judisk”. Alltså en judisk mediamaffia.

Vem hanterade försäljningen? Jo Centerpartiets partisekreterare som hette Hägglund, idag statssekreterare. Namn som slutar på ”lund” indikerar judisk bakgrund.

Man påstod att Centern fortfarande skulle ha den politiska kontrollen i tidningen. Detta är uppenbarligen nys, när det blir dags för personbyte på chefredaktörsposten så tillsätter ägarna en person med judisk anknytning.

För att finansiera valrörelsen så hade det räckt att sälja en enda tidning. Efter diverse underliga turer så såldes tex Södermanlands Nyheter till Eskilstunakuriren för 380 miljoner kroner. Centerpartiets valrörelse torde ha kostat långt under 100 miljoner.

Vem är Maud Olofsson? Hon hette Olsson som ogift. Det är väl sannolikt att detta är en Judisk släkt precis som släkterna Persson, Larsson, Andersson, Eriksson och Nilsson. Det judiska inflytandet i Norrland är stort.

Olofsson sade vid upprepade tillfällen att det var för att finansiera valrörelsen. Uppenbarligen en lögn för att dölja att det handlade om något annat, att överföra en av de sista självständiga mediagrupperna till judisk kontroll.

Det måste varit en nagel i ögat på judarna att det fanns en mediagrupp som de inte kunde kontrollera.

Som kunde avslöja Judisk manipulering i massmedia. Det problemet måste lösas för att den fullständiga judifieringen av mediamarknaden skulle kunna fullföljas. Det löste man nu genom att betala bra. Centerpartiets ledning ställde upp. ”För den judiska sakens skull” får man förmoda som det brukar heta i judiska kretsar.

Det handlar inte bara om att äga media. Det är ett viktigt led i det Judiska maktövertagandet i Sverige.

Centerpartiet ställde upp.

Det är hög tid att bilda ett ICKE-judiskt parti i Sverige.

Annonser

One Response to Judemaffian – Alliansen

  1. Niklas skriver:

    Det är sjukt att inte den statliga televisionen eller någon av de statliga radiokanalerna belyser detta med judarnas ägande av nyhetsbyråer, bokförlag, TV, tidningar och radio. Själv anser jag att ingen minoritetsgrupp borde få vara överrepresenterad inom media, författare eller inom rättsväsende och politik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: